Prins Siddharta - Historien om Buddha

Forfatter: Jonathan Landrow, illustrationer: Janet Brooke, 145 sider.

Pris 125 kr.

pris 125 kr.

I et letlæseligt sprog og med flotte illustrationer fortælles historien om Buddhas liv - fra han blev født som kongesøn, til han som ung forlod sit beskyttede liv i paladset og opdagede, at livet for almindelige mennesker byder på problemer, sygdom og død. På baggrund af de oplevelser udvikler Buddha metoder til, hvordan man lever et harmonisk og godt liv, uafhængigt af ydre omstændigheder. Gennem fortællingen om Buddhas udvikling får læseren inspiration til, hvordan man kan handle på måder, der både skaber glæde for en selv og for andre.
 
"Prins Siddharta - Historien om Buddha" er et smukt eventyr, en god historie og dyb livsvisdom skrevet på dagligdags sprog. Den er en oplagt gave til børn i alle aldre.

"Jeg læste bogen for mine to døtre på fem- og syv år. De var meget optagede af historien og de farverige illustrationer, og bogen gav anledning til nogle rigtigt fine snakke om tro, religion, kærlighed, næstekærlighed og andre kulturer."
- Marie Glahn, mor til Nora 7 år og Linnea 5 år

Bogen er skrevet af Jonathan Landaw, tegnet af Janet Brooke og oversat fra engelsk til dansk af Rasmus Hougaard.

Antal sider: 145

pris125,- kr.
Ved køb af min. fem bøger gives der 20% rabat

"Bodhi betyder åben og Citta betyder hjerte. Bodhicitta betyder at have et åbent hjerte" (Lama Yeshe)

Der kan betales med mobilpay 45013 eller kontooverførsel. Kan købes i Center for visdom og Medfølelses butik. Læs mere om betaling og bestilling her.